det enkla livet

.
Det är dagar som dessa, när det ömsom smattrar av regnet på fönsterbläcket, ömsom lyser guldigt solsken genom bladverk och smutsiga fönsterrutor, som jag längtar tillbaka till husvagnen på teneriffa. eller den sortens liv åtminstone. i drygt ett år levde jag och min dåvarande sambo i en jättefin gammal 70-talare som vi renoverade från vrak till (stillastående) vrålåk. vi fick den gratis mot bortforsling av en man som var så trött på den att han tänk ta yxan och gå lös..
.
Dagar då jag stekte champinjoner på gasolspisen och läste i timmar medan det smattrade vilsamt på taket av milt vinterregn. då jag inte hade några fasta tider att hålla mig till. och framför allt, någon att hålla om. hm ja kanske framförallt det.
.
det längtar jag efter just nu. det enkla men fina i livet.
.

Kommentarer
Postat av: malin, fyratips

hujademig vad härligt.

2012-06-04 @ 20:59:59
URL: http://fyratips.tumblr.com
Postat av: malin, fyratips

bokstavsföljd*

2012-06-04 @ 21:00:42
URL: http://fyratips.tumblr.com
Postat av: Emmie

Herregud vad underbart det ser ut och låter som!!! Hur fungerade det, att ha husvagnen så, hade ni mark, hyrde ni, bara stod ni?:)

Längtar vilt efter enkla men enda så rika livet( jag tänker att enkelt=då fyller man det lättare med mer vesäntliga saker) ...

2012-06-05 @ 23:36:29
URL: http://www.bakinganddreaming.blogspot.com
Postat av: Sofia

Det är verkligen så! Man fyller livet med det som faktiskt betyder något. Få ägodelar= större utrymme för socialt umgänge och framför allt, tid att lära känna sig själv på djupet. Iaf i min mening.

min fd köpte en bit mark där vi bodde i husvagnen utan el och vatten. väldigt lärorikt att go back to basics under så lång tid! jag rekommenderar verkligen att prova om du får chansen:)

2012-06-06 @ 07:07:30
URL: http://lomeyende.blogg.se/
Postat av: TuvaMinnaLinn

Låter som ett manus till en film som jag skulle tycka om, lite så:)

Vackert.

2012-06-06 @ 16:27:58
URL: http://www.tuvaminnalinn.se
Postat av: Markus

Åh vad härligt! Inte husvagn just men livsstilen. Ett helt år, häftig erfarenhet. Har själv bott primitivt i vagn men inte på Teneriffa ^^

2012-06-11 @ 21:50:36
URL: http://attlevadetlevandelivet.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0