sedan sist

 
en udda frukost på lediga dan -kaffe, melon å mozzarella
 
 
favoritblomman just nu- och i överflöd, är fingerborgsblomman. giftig visst -men också vackrast!
 
 
minikiwin har grott! sent på året kanske men vi får se om den överlever vintern. tydligen ska den kunna bli en flerårig ranka!
 
 
pinterset-beroendet har börjat ge resultat. efter ett års samlande av bilder på drömska under-träd-uteplatser har jag börjat inreda lite smått under eken. förstår inte vad det var som tog sån tid faktiskt! bäst uppskattade sittplatsen hittills!
 
 
inne i farstun har tillslut också blivit tillhållsplats. särskilt när det regnar. då tänder jag lite palo santo och dricker kaffe medan det smattrar på taket. påminner mig om tiden då jag bodde i husvagn på en ö i atlanten. ljudet är detsamma. rosor från J<3.
 
 
 
Och jag har börjat (fortsatt) rota i mina rädslor. ta fram, plocka sönder, reda ut, Prata! det känns bättre. Jag jobbar och vilar, hantverkar, gräver i jorden och tar på mig klänning för första gången på länge. Frigör snarorna inombords. de ska inte binda mig längre. det säger jag högt nu! entusiasmen börjar sprida sig som en jämn ström genom kroppen. Och jag känner hur mycket jag saknar dansen! Det är den som saknas i mitt liv.
 
 
 

rätt

 
 
 
Jag har inte hunnit med. Det är resultatet av att lägga ner mer tid på oro än handling, vilket förstås är dumt. Men nu är jag på kort semester, och det verkar ju vara helt rätt tid! Nakenbadat i havet, ätit jordgubbar, druckit vin, loppis-botaniserat på landet, inrett en uteplats vis sommarstugan (föräldrarnas) på ren Lust, och bestämde mig för nån timme sen att Inte åka hem idag till stackars odlingen och dåliga samvetet. Utan ta tåget från Gävle till Stockholm klockan tidigt och gå raka vägen till jobbet imorgon. Med all packning. Mot förnuftet på nåt sätt, men det känns så mycket bättre att lyssna på magkänslan. Så bra att jag t.o.m fick energi över till att börja kolla på kurser till hösten:) 
 
Efter trädgårdsmästarutbildningen är jag redo för något mer städat och kanske färglatt. Åt inredarhållet skulle kännas rätt. Göra både trädgårdar och lummiga uterum känns som en perfekt kombo!!
 
 

RSS 2.0