äventyr

.
Jag har precis fått veta att jag kommit in på mitt förstahandsval. Det innebär att jag kommer flytta i höst. Inte så långt visserligen men ändå, flytta. Det känns riktigt bra faktiskt:)
Alternativet till studentrum är att flytta till en billig sommarstuga där jag kan ha egen trädgård och klara mig med små medel. Vinter utan rinnande vatten.. Det tål att tänkas på men å andra sidan, varför inte..!? Jag skulle inte vara den första. (Alla överlevnadstips är välkomna hädanefter:)
.

Kommentarer
Postat av: Markus

Sommarstuga låter ju toppen. Du kan säkert hämta vatten hos grannar eller helt enkelt smälta snö när vattnet ute är fruset. Är ju egentligen bara att få rutin på att fylla en stor kastrull med snö varje dag du går hemifrån så har du en halv kastrull med vatten när du kommer hem. Sen måste du förvisso koka vattnet för att vara på den säkra sidan men det funkar ju.

Duscha och tvätta kan du säkert göra på skolan eller hos en vän :)

2012-06-21 @ 15:06:03
URL: http://attlevadetlevandelivet.wordpress.com
Postat av: malin, fyratips

vad är ditt förstahandsval? :)

2012-06-21 @ 18:42:09
URL: http://fyratips.tumblr.com
Postat av: Emmie

Låter verkligen spännande! Så härligt med egen trädgård, då är det liksom nästan värt att vara utan rinnade vatten..kan jag tänka.

Markus tips lät kloka, själv har jag nog inget att bidra med..

Vad är det du kommer att läsa?

Jag står still/fast/flyter omkring och funderar på om jag kan hitta mod och ork att läsa. Och det som just nu ligge närmast hjärtat är hållbar utveckling, leverne och miljö och recycling och reusing på bästa kreativa sätt:)

2012-06-23 @ 20:16:39
URL: http://www.bakinganddreaming.blogspot.com
Postat av: TuvaMinnaLinn

Om du fixar värme, alltså om det är vinterbonat, då är nog inte vatten ett problem...inte för dig. Då tror jag det andra väger upp.

2012-06-25 @ 00:36:00
URL: http://www.tuvaminnalinn.se
Postat av: Sofia

jag tänker inte att vattnet är ett problem. kollar på vinterbonade stugor med vedeldad kamin. mer betänksam kring toalett, men mulltoa funkar ju alltid när man har en liten tomt att tillgå och är inte särskilt dyrt.

jag ska läsa till trädgårdmästare ute i Järna, sveriges antroposofmecka;)

2012-06-25 @ 13:48:44
URL: http://www.lomeyende.blogg.se
Postat av: Lena

Tänk Sofia, den utbildningen sökte jag också. Men kom sedan på att det inte passar med en heltidsutbildning i mitt liv, just nu, så jag ska istället gå deltidskursen och fundera över heltidsstudier till nästa år. Så märkligt, tänk om vi hamnat i samma klass, fint hade det vart! :)

Svar: du skrev förut att tänk så vi båda förändrats sedan vi sågs sist. att det skulle vara åt samma håll! så kul att vi då ändå ses i höst:)
Sofia Nordahl

2012-06-30 @ 22:46:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0