stormsteg

sockerärt
tomat
och squash
.
Nu kommer de upp i rasande fart och jag tänker att det får skynda sig att bli varmt innan de växer ur sina lådor. de behöver antagligen större redan nästa vecka. då blir det även till att så en omgång till, för att att jag i sommar ska kunna ha grönsaker på löpande band och slippa skörda allt samtidigt.
.
under tiden jag väntar läser jag Gaias Garden om permakultur. ingen riktigt uppfattning om hur lätt eller svårt det blir att applicera det på en 100m2 jorplätt men efter att ha följt alys fowler och hennes radhusträdgård känns inte hoppet långt borta.
Boken fick jag i present av min bror, och är förstås precis vad jag ville ha:)
.

Kommentarer
Postat av: Leone

Vad kul med egna tomatplantor, hoppas att det kommer några tomater, de brukar ha svårt att växa i vårat klimat.

2012-04-04 @ 19:33:57
URL: http://lingers.blogg.se/
Postat av: Sofia

Ja det beror nog lite på vilken sorts man odlar. jag har en frilandsvariant så det går nog. förra året odlade jag på balkongen. då kom det tomater trots att de hade lite för lite jord!

2012-04-05 @ 11:01:47
URL: http://lomeyende.blogg.se/
Postat av: Emmie

Åh, jag blev så sugen på trädgårdsodling när jag såg Den njutbara trädgården och Alys odlingar! Fantastiskt fint tänk tycker jag i serien. inspirerande.

2012-04-11 @ 19:26:05
URL: http://bakinganddreaming.blogspot.se
Postat av: Sofia

ja alys sätter liksom ord på allt det där jag vill göra (nåja inte allt) jag förstår inte vad som hände med svt, de sände aldrig sista delen, kasst tycker jag! men som tur var finns ju alla avsnitt på youtube:)

2012-04-12 @ 23:27:26
URL: http://lomeyende.blogg.se/
Postat av: Emmie

Jo, jag såg sista avsnittet på svt play! men efter en vecka tror jag de tar bort avsnitt som de inte har mer rättighet till. så det ligger inte kvar där.

men youtube är bra!:)

2012-04-14 @ 14:57:51
URL: http://www.bakinganddreaming.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0