vem är du och vad vill du läsa mer av?

 
tjoho! ni bler ju allt fler som droppar in här och fler som verkar återkomma efter vad jag kan avläsa i statistiken. ibland får man bloggtorka så min fråga är helt enkelt, vem är du och vad vill du se/läsa mer om här i bloggen?
 

Kommentarer
Postat av: en lama

hej!! först måste jag säga att du tar väldigt fina bilder, verkligen. redigerar du dom? och isåfall, hur?

mmm sen måste jag fråga, vad pluggar du? du skriver att du går i skolan så då blir jag nyfiken.

jag skulle gärna vilja läsa om din syn på livet, vad som är viktigt för dig, och jag vet inte! allt möjligt. hur tror du man blir lycklig på riktigt?

jajaja
tack för en bra, inspirerande blogg!

2013-01-23 @ 19:29:33
Postat av: en lama igen

okej måste fråga ett par frågor till. alltså dina bilder......så himla fina, jag orkar inte. det vore så snällt om du kunde dela med dig lite av dina fototips eller något. vad använder du för kamera ens? det skulle jag gärna vilja läsa om, för du har talang, och jag skulle gärna vilja lära mig mer.

2013-01-23 @ 19:45:17
Postat av: maldita

jag gillar det precis som det är nu. sporadiska inlägg, med tanke bakom. och ibland ingen tanke bakom.
jag ä l s k a r att se när att du har lagt upp något. så inspirerande, allt du gör!

2013-01-23 @ 19:55:42
Postat av: malin

jag är malin, nu universitetsstudent, drömmer om ett självförsörjande liv på landet. tycker om när det handlar om att odla, vad du gör i stugan och din trädgård osv. skulle gärna läsa mer om sådant. men gillar i allmänhet mixen som utgör din blogg.

2013-01-23 @ 20:01:47
Postat av: Karin

Hej!
Karin heter jag, pluggar till lärare i Umeå. Drömmer om en stuga, hund, trädgårdsland osv, men befinner mig än så länge i studentkorridor. Är från en liten by utanför Piteå, så far rätt ofta hem för att andas.

Vad gäller vad jag vill se när jag klickar in på bloggen... dina bilder är ju som andra redan sagt helt underbara, och likaså de spontana inläggen. Jag tycker även om de inlägg du skrivit med lite mer åsikter - om t ex miljö, fairtrade osv, samt diy-inläggen. Men bara det att vi får ta del av din vardag är väldigt inspirerande - fungerar för mig lite som ett fönster till hur jag hoppas det kommer bli för mig i framtiden! :) Tack för det!

2013-01-24 @ 08:55:51
URL: http://karinoberg.wordpress.com
Postat av: Botti

Hejhej!

Botti kallas jag för. Om mej och mitt liv kan du läsa om i min blogg, om du vill..

Din blogg, den gillar jag precis som den är. Härliga bilder och inlägg om allt mellan himmel och jord... gillar extra mycket när det handlar om jord, om att odla! :)

/B

2013-01-24 @ 18:43:36
URL: http://bottimedmera.blogspot.se/
Postat av: Emmie

Framför allt gillar jag dina inlägg om skolan, ditt stugliv, ser fram emot vårens odlingsinlägg, dina inredningsbilder är inspirerande och när du skriver om olika naturliga saker, typ deon.
Ja, jag gillar din blogg så som du kör på nu :)

2013-01-30 @ 08:04:40
URL: http://www.viskningarivinden.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0